The Hillary Meter

Amerikanerne elsker al slags statistik og "ratings", så her er … The Hillary Meter. Den innovative amerikanske entreprenør og nu i de seneste år også meningsmåler Scott Rasmussen har ladet sit meningsmålingsfirma, Rasmussen Reports, udarbejde et jævnligt opdateret mål for, hvor henholdsvis højre- eller venstreorienteret Hillary Clinton opfattes blandt vælgerne–samt hvor populær hun iøvrigt er. Det skulle være en god indikator for, hvor målrettet–og hvor succesrigt–hun efterstræber præsidentposten i 2008. Fru Clinton ligger p.t. fortsat godt til venstre i det politiske spektrum (som opfattet af de amerikanske vælgere). Men mon dog det fortsætter …?

Følg Rasmussen Reports. De var blandt de meningsmålere, der ved sidste præsidentvalg ramte mest præcist.

2 thoughts on “The Hillary Meter

  1. ML

    Interessant. Men også sigende, hvordan man ikke kan måle virkeligheden uden at påvirke den. Al den fokus på Hillarys positioneringer bliver selvforstærkende.Hver gang vælgerne ser et Hillary-meter eller noget lignende, bliver de mindet om eller i hvert fald opmuntret til at mene, at hun kommer fra det yderste venstre.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.