Søvndal CIA-agent?

SF's navnkundige leder Aksel Larsen var CIA-agent. Det konstaterer den udredning fra DIIS, som blev offentliggjort sidste uge.

SF's nuværende leder, Villy Søvndal, udtalte på den baggrund i JP den 1. juli, at de nye oplysninger først og fremmest er et bevis på, at bruddet mellem SF og kommunismen var totalt. "Han var altså ikke skabskommunist, som mange i samtiden påstod".

SF har ligefrem bedt statsminister Anders Fogh Rasmussen om en undskyldning, fordi han har kritiseret SF's og venstrefløjens rolle under Den kolde Krig. SF'erne gik ikke østblokkens ærinde – tværtimod.

Hvor har Villy Søvndal dog ret! I betragtning af, at SF's leder var CIA-agent, må alt være tilgivet.

Om føje år vil vi få klarhed over, om Gert Petersen var CIA-agent i 80'erne, om Holger K. var CIA-agent i 90'erne, og om Villy Søvndal er CIA-agent den dag i dag. Til den tid vil vi også vide, om vi skal tilgive SF for partiets modstand mod dobbeltbeslutningen i 80'erne, modstanden mod intervention i Kosovo i 90'erne – og modstanden mod intervention i Irak i disse år.

I mellemtiden må vi acceptere SF'ernes selvretfærdighed. Den vil ikke være mindre, når det en dag kommer frem, at de i virkeligheden holdt på den modsatte hest.

1 thought on “Søvndal CIA-agent?

  1. Nome-de-blog

    Totalt kedelig, men frihedselskende. Skal dette forestille at være et blogspace for intellektuelle? Øv bøv du er kommunist. Nå? Øv bøv du er landsforrædder. Hvorfor elsker du ikke frihed Villy, er du agent?

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.