En modig mand

Den amerikanske journalist Michael Yon har fået stor opmærksomhed i bloggosfæren for sine reportager fra Irak, hvor han ikke nøjes med at gemme sig på hoteller. Hans positive tilgang til udviklingen gør, at vi med stor sandsynlighed ikke møder ham i dansk MSM, så her er et link til hans hjemmeside.

Det er vores lille bidrag til alsidigheden i mediebilledet. Kald det public service … så er der da lidt indhold i begrebet.

Læs f.eks. hans seneste reportage fra dagene før og under den store folkeafstemning i Irak om forfatningen, der gik godt; faktisk helt som vi gættede.

(Hat tip: Instapundit)

1 thought on “En modig mand

  1. Dan Kjerulf

    Husk, at Michael Yon i en blog om sine arbejdsmetoder (“Embedded”) beskriver erfaringer med Rasmus Tantholt fra TV2 og faktisk har pæne ting at sige.Så det kan da være, at nogen af de ting, de to har oplevet sammen, finder vej igennem det hjemlige filter.Derimod: Hvad har de gang i på Berlingeren? Bedst som I roste dem for en ikke-helt-ude-i-hampen artikel om Plamegate, smører de i dag siderne til med en stillingtagen imod republikanerne, der overhaler selv amerikansk MSM venstre om. Siden hvornår er Berlingske Tidende blevet et erklæret partiorgan for et bestemt politisk parti (demokraterne) i et fremmed land (USA)?

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.