Politisk aritmetik

Min fhv. studerende og nu fagfælle og kollaboratør Martin Ejnar Hansen fra Aarhus Universitet har gjort os opmærksom på en interessant ny blog i den seriøse ende af skalaen: Political Arithmetik, “where numbers and politics meet”, skrevet af professor Charles Franklin fra University of Wisconsin-Madison.  Den er “lav” på politisk polemik/kommentar men “høj” på dagsaktuelle, statistisk-baserede analyser af igangværende debatter–faktisk et rigtigt godt eksempel på fagligt baseret “formidling” af en samfundsforsker.

Et par eksempler:

Spændende læsning–ihvertfald for “Igor”, “Stanislaw” og undertegnede.

1 thought on “Politisk aritmetik

  1. Christian

    Tak for det link! Den er røget lige i foretrukne. Analysen af højesterets-konstellationerne er lige i øjet. Det helt store slagsmål indtræder jo først for alvor, når/hvis 85-årige Stevens vælger at trække sig inden for de næste par år.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.