CEPOS Universitet

Den borgerlige tænketank CEPOS lancerer nu et såkaldt “CEPOS Universitet” med tilbud om en omfattende supplering til studerende m.h.t., hvad de næppe lærer meget om på deres uddannelser.  D.v.s. en bred og dybdegående indføring i forskellige facetter af borgerlig-liberal tænkning.  Programmet, der er finansieret af Saxo Bank, kører over et halvt år og ledes af mag.art. Henrik Gade Jensen, som er en af de personer med de bedste forudsætninger til at køre dét.  Jeg har set nogle foreløbige skitser til programmet, og det ser meget lovende ud med rundture i alt fra Ayn Rand til Edmund Burke, fra Grundtvig til Anders Fogh Rasmussen, fra public choice til østrigsk økonomi …

Læs mere her.

1 thought on “CEPOS Universitet

  1. Ung studerende

    Fremragende initiativ fra Cepos – som så ofte før.Men der stilles høje forventninger til de interesserede – kun de bedste bliver øjensynligt optaget. Det er for så vidt helt fint. Min anke går på, hvorvidt efterspørgslen vil være stor nok til at retfærdiggøre så høje adgangskrav? Er der virkeligt så mange (i sandhed, ikke i dansk terminologisk sammenhæng) liberale studerende i Danmark? De gemmer sig i hvert fald godt, i så fald. Jeg kan ikke få øje på dem på mit studie…Ung studerende

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.