Skønhed og politik – anden del

Som det er blevet overvældende klart på det sidste, specielt efter Samuel Rachlins indlæg i de amerikanske medier, har Punditokraterne venner og læsere over hele verden. Vi er derfor glade for at kunne hjælpe vores udenlandske venner når de har behov for det – de bakker op om os derhjemme.

 

Tre af vores nordiske venner – både i Punditokrat-regi og personligt – er igang med at gennemføre et studie i, om udseende og deslige betyder noget for vælgere og politikere. Altså, er Helle Thorning S-formand fordi hun ser godt ud? Er Anders Fogh statsminister fordi hans mørke hulemandsudstråling appelerer til vælgerne? Når seriøse og dygtige kolleger – Niclas Berggren fra Ratio Instituttet i Stockholm, Henrik Jordahl fra Universitetet i Uppsala og Panu Poutvaara fra Universitetet i Helsinki – gennemfører et studie, vil vi gerne hjælpe.

 

Derfor er her en opfordring til vores læsere: Besøg projektets hjemmeside (link her) og udfyld spørgeskemaet. Det tager cirka 10 minutter af jeres weekend. I må også gerne reklamere for det hos venner, familie, kolleger og eventuelle studerende – jo flere svar, jo bedre. Til gengæld vil vi her på bloggen (det betyder undertegnede) love at rapportere fra undersøgelsen så snart resultaterne begynder at rulle ind.

 

4 thoughts on “Skønhed og politik – anden del

 1. Wil West

  Der er noget galt- med min pc eller undersøgelsen. Der skrives efter et par sider:Your session has timed out. Please return to the start page.Detailed error message: Object reference not set to an instance of an object. Hvorpå undersøgelsen er istå og det samme sker ved genindtastning.

  Svar
 2. Rasmus Ole Hansen

  Hvad skete der egentlig med første del?Jeg kan du huske at du tidligere linkede til en undersøgelse hvor man skulle markere hvor attraktive og troværdige nogle personer var, ud fra deres billede.

  Svar
 3. Christian Bjørnskov

  Første del af undersøgelsen er færdig og er ved at blive behandlet af de tre forskere i projektet. Der er endnu ikke konkrete resultater, der er offentligt tilgængelige, men så snart det er tilfældet, vil jeg selvfølgelig poste et indlæg.

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.