David Bakkegaard Karsbøl om privat retsvæsen og politi

Djævelens Advokats 3. udsendelse er i luften. Gæsten er David Bakkegaard Karsbøl og emnet er anarko-kapitalisme med særlig vægt på emnet privat retsvæsen og politi, et emne der vel mere end noget andet skiller (rothbardianske) libertarianere fra (hayekske) klassisk liberale (samt økonomer fra jurister :-)…). 

 

Djævelens Advokat har tillige optaget to udsendelser med henholdsvis Jesper Langballe (kultur-konservativ kulturkamp) og Preben Wilhjelm (venstrefløjens frihedsbegreb og fortidens spøgelser). Endvidere vil man kunne se frem til en debat om Grundloven mellem Birthe Rønn Hornbech og Niels Helveg Petersen, samt en debat med Katrine Winkel Holm om, hvorvidt kristendommen er frihedens religion.

4 thoughts on “David Bakkegaard Karsbøl om privat retsvæsen og politi

  1. Redaktøren

    Simon,Det er fint, at du gerne vil reklamere for Coin–helt ok. Men kunne du måske venligst poste kommentarer _om andet_? Ellers ligner det blogosfærens pendant til spam.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.