Nostalgi video

Denne blogs faste læser “Repsak” har privat gjort os opmærksomme på, at US State Dept. er begyndt at lægge gamle udenrigspolitiske klip ud på deres hjemmeside.  Her på stedet tvivler vi på, om det i det store billede er en Pareto-forberende investering–men når de nu engang ligger der, så kan man da nyde at se f.eks. et ualmindeligt klassisk og smukt klip som dette.

2 thoughts on “Nostalgi video

  1. JR

    Er det bare for mig, at links i artiklerne på forsiden ikke er til stede (jeg anvender Firefox og ikke Internet Explorer)?Når man klikker ind på artiklerne er der links (men man kan ikke klikke på de korte artikler).

    Svar
  2. Publikum

    Nej, sådan har jeg det også. Og i øvrigt synes jeg denne artikel mangler et link til disse videoer, istedet for blot en enkelt af dem. Jeg gad gerne se nogle flere.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.