Punditokraterne i medierne II

Dagens Berlingske Tidende bringer i dag hvad man måske bedst kan beskrive som et ‘portræt’ af Punditokraterne. Under overskriften “Professor-bloggeren” har Bent Blüdnikow interviewet undertegnede redaktør og – synes jeg – givet en positiv og passende indgang til vores blog. Han skriver blandt andet at:

Bloggen »Punditokraterne« havde blandt initiativtagerne tre professorer af borgerlig observans. Men »Punditokraterne« er ikke kun seriøs – den kan tillige være polemisk skarp.

Hele artiklen kan læses her.

11 thoughts on “Punditokraterne i medierne II

 1. Rasmus

  Ikke for at nedgøre Punditokraterne, men er “1000 besøgende om dagen”, som Blüdnikow skriver, ikke overdrevet? Så vidt jeg kan se på chart.dk, ligger I mellem 200 og 700.

  Svar
 2. K

  Måske lidt OT, men det er svært at se, hvor man ellers skal skrive det; kunne I ikke proppe forfatternavnet op ovenover artiklerne? Det anses vist for god skik på gruppeblogs og ville hjælpe folk, der gerne vil læse liberalistiske synspunkter, til at undgå alt det konservative pladder, I (host,Law,host) også fremturer med.

  Svar
 3. K

  Law: “Jeg forstår dog ikke dit ønske om at få forfatternavnet øverst. Det står klart under hver posting på forsiden,”Jeg læser via RSS. For at finde forfatternavnet skal jeg derfor scrolle ofte flere sider ned og derefter op igen, hvis jeg altså har tænkt mig at læse det. Desuden risikerer jeg jo dermed at se slutningen, hvilket jo ødelægger enhver form for spænding :).CB: “den slags forslag optimalt set bør stiles til mig”Klart, det er bare lidt besværligt at finde din email-adresse. (ja, jeg har fundet den nu). Det kræver et gæt plus et par klik, hvilket er i overkanten for min type.

  Svar
 4. K

  OK, jeg er egentlig ligeglad med, hvad du kalder dig selv. Jeg fortryder dog næsten altid at have spildt tid på at læse dine indlæg, så derfor ville det være rart, hvis forfatternavnet stod øverst. Pointen i min kommentar var egentlig bare at bede jer om at overholde almindelig god skik for gruppeblogs.(og ja, jeg kan godt se ironien i, at jeg klager over jeres netikette, når jeg selv bruger ord som pladder og endnu værre konservativ)

  Svar
 5. MrSoprano

  Indlæggene optræder ikke i fuld længde på forsiden, så hvor svært er det at flytte blikket 5 cm ned og læse forfatternavnet?PS. Mr. Law, you rock my world 🙂

  Svar
 6. Mr. Law

  OK, godt ord igen, når blot du medgiver, at mit pladder ikke er konservativt. Så undgår du også at fornærme de konservative.Jeg forstår dog ikke dit ønske om at få forfatternavnet øverst. Det står klart under hver posting på forsiden, som den mere klartskuende Mr. Soprano også har observeret. Ved at indsætte det øverst som en tag opnår vi blot, at man kan søge og samle indlæg under samme tag. Det kan vi da overveje. Men hvis jeg forstår dig ret, er det ikke lige Mr. Laws samlede værker, du efterlyser?Måske skulle du fortsætte med at hoste.

  Svar
 7. Christian Bjørnskov

  Ideen med at indsætte forfatternavn som tag øverst er måske ikke så dårlig. Men lad mig som redaktør blot påpege, at den slags forslag optimalt set bør stiles til mig, i stedet for at blive klemt ud mellem sidebenene som del af et mere eller mindre seriøst indlæg.

  Svar
 8. Ole Birk Olesen

  Rasmus, der er noget galt med Charts opgørelse af Punditokraternes besøgstal for tiden. Der sker et eller andet mellem den 15. og den 16. august, som cutter det ned med to tredjedele, men det har ikke rod i virkeligheden, som du kan se på Sitemeter: http://www.sitemeter.com/?a=stats&s=s15punditokraterne&r=35Redaktøren må se, at få fundet fejlen, medmindre han er tilfreds med at konkurrere med DKP/ML om 13. pladsen på Chart.

  Svar
 9. Peter Kurrild-Klitgaard

  @K:Vi kan ikke ændre på layoutet; det er noget, som de flinke folk ved Smartlog (som lavede alt gratis for os for et år siden) designede, og p.t. er der vist ikke noget at gøre.Iøvrigt er jeg ikke helt sikker på, at det er så god skik (udbredt?), at forfatternavnene partout skal være øverst–jeg har ihvertfald set masser af steder, hvor de er nederst og har aldrig hørt dette før.Iøvrigt har jeg for nogle måneder siden indsat forfatternavne som tag ved de fleste af de gamle poster, men med mindre forfatterne selv gør det, er det altså lidt meget at gøre fra start til slut.@diverse: Der har ganske rigtigt været noget galt med chart.dk tallene; jeg tror, at det var en fejl hos Smartlog, som smittede af på os og andre blogs derunder.Iøvrigt er bloggen rykket ganske godt på Technorati den seneste tid: Tidligere havde vi ca. 65-70 blogs, der linkede hertil svarende til en plads blandt top-40.000 i verden. Nu har vi +100 svarende til plads blandt top-25.000. Så vi rykker … 😉

  Svar
 10. Peter Kurrild-Klitgaard

  Ups! Fejlen fundet. Vores besøgstal er ganske gode–ca. 800 de seneste dage. Bare ikke hos Chart.dk som har omlagt deres gratis-del. Begge vores kategoriseringer er slettet af dem; jeg har nu genoprettet os, men i modsætning til Uriasposten, Polemiken m.fl. ikke under “Politik” men under “Blogs”.

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.