Indlæg i Jyllands-Posten

Jeg vil nødig tage opmærksomhed fra den langt mere interessante debat i den foregående posting om selvforsvar og -tægt, men bloggen tager altid det nyeste indlæg øverst, så jeg beklager.

Som tidligere nævnt har denne blog til tider en københavnerorientering, der må være trættende for de øvrige af vores læsere. Det har dog hjulpet, at vores redaktør hører til i hovedlandet. Selv vedstår jeg gerne, at jeg ikke læser JP ofte nok, men nøjes med Berlingske. Derfor gik der noget tid, før jeg blev opmærksom på et ophidset indlæg fra vores alle sammens Villy Søvndal. Det gik kort fortalt ud på, at en række debatører skulle "stikke piben ind". Det var dog ikke endnu et overgreb på rygere, men angik debatten om Irak. I kampens hede fik Søvndal endda angrebet CEPOS, selvom de slet ikke beskæftiger sig med udenrigspolitik. Også jeg blev nævnt og benyttede derfor lejligheden til at skrive et længere svar af kroniklængde, som JP naturligvis ikke kunne besvære sine læsere med. Det blev dermed en forkortet version, som bringes i søndagens udgave (her).

2 thoughts on “Indlæg i Jyllands-Posten

  1. Niels Christensen

    Godt svar. Måske Søvndahl skulle læse uddraget fra Nich Cohens nye bog ‘What’s Left: How Liberals Lost Their Way’ eller uddraget i Observer d.21-01http://observer.guardian.co.uk/review/story/0,,1995096,00.htmlHer er der en række spørgsmål Søvndahl burde bruge mere tid på at besvare, hvis han vil fastholde sine rødder, end den perspektivløse ‘kalkunjagt’ på regeringen og Søren Gade.

    Svar
  2. Leclerc

    Glimrende indlæg. Det er godt at se der trods alt er nogen reflekterer en smule over det modstridende billede mellem mediernes udlægning og dem der rent faktisk er i Irak.Selvom JP’s læsere åbenbart ikke skal belastes med hele kronikken, så er jeg da ganske interesseret i at læse den.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.