Velkommen til ny Punditokrat

Her på nippet til weekenden har vi den store fornøjelse at sige velkommen til en ny Punditokrat, Jonny Trapp Steffensen. Jonny er tidligere adjunkt i EU studier ved Handelshøjskolen, Århus Universitet, men har fornylig forladt elfenbenstårnet til fordel for en større dansk erhvervsvirksomhed. Vi lender Jonny som en dygtig og tænksom fyr med spændende synspunkter, og glæder os til at læse hans indlæg i fremtiden!

1 thought on “Velkommen til ny Punditokrat

  1. Nikolaj Hawaleschka Stenberg

    Tillykke til Jonny og til Punditokraterne. Indtil i gåraftes var jeg formand for en lille forening der hedder Konservative Studenter i Århus og jeg kan tydeligt huske Jonny fra lokalvalgkampen forrige år. Han havde rigtigt mange fornuftige ideer dengang – så mon ikke også han kan komme med fornuftige synspunkter stadig.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.