Bekæmp terror, frigiv narko

Lidt selvpromovering på denne sommerdag. Mandagens klumme i 180grader er skrevet af undertegnede og er en kommentar til den insisteren på en narkotikapolitik der for længst har vist sig ikke at have nogen effekt og det faktum at den udgør en meget reel trussel mod vores indsats mod terrorisme verden over – ikke mindst i Afghanistan.

For en realtime aflæsning af udgifterne ved “The war on drugs” i USA klik her.

Jeg kan forøvrigt også anbefale at læse “How the Drug War in Afghanistan Undermines America’s War on terror” af Ted Galen Carpenter fra CATO Institutes Foreign Policy Briefing, No. 84.

4 thoughts on “Bekæmp terror, frigiv narko

 1. The Citizen

  Fuldstændig OT, men jeres RSS 2.0 feed eksisterer ikke på den adresse, hvor det formodes at være. Kan I ikke lige give Smartlog et los bagi og få det fikset … ?mvh

  Svar
 2. capac

  Sådan kan man selvfølgelig godt se på det. Men jeg synes, at I overser det forhold, at pædagogerne repræsenterer en offentlig lavtlønsgruppe, der har en interesse i at få billige, gode lejeboliger, som det bliver sværere og sværere at komme i nærheden af, blandet andet fordi det offentlige i årevis ikke har levet op til sine egne målsætninger om bygning af almennyttige boliger, og fordi det private lejemarked har skruet prisniveauet op i et leje, hvor lavtlønsgrupperne ikke kan være med (jf. sidste uges skriveri om fupmoderniseringer og astronomiske prisstigninger). Muligheden for at få en billig lejebolig bliver jo ikke større af, at deres egen pensionskasse sælger ud af dem, den besidder. Særinteresser eller ej…

  Svar
 3. Hr Kommentar

  Altså, Osama var oliemillionær, se snarere på det. Men statsordineret narko ville virkeligt hive tæppet væk under meget af den organiserede kriminalitet herhjemme. Never mind terror, det er en biting i forhold.

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.