Honduras – hvilket kup?

Det er et stykke tid siden jeg har skrevet om “the mess in Honduras”. Det er jo ikke just fordi der ikke er sket noget, Den tidligere præsident Zelaya er vendt tilbage og befinder sig nu på den brasilianske ambassade. Der er indført udgangsforbud (ved ikke om den er ophævet igen), og der har været sammenstød mellem tilhængere af Zelaya og politiet.

Istedet for at skrive et længere indlæg, vil jeg denne gang nøjes med at henvise til Finn Zielgers altid læseværdige blog, hvor han i en yderst velskrevet og præcis post i tirsdags skriver om nogle af de absurditeter der er i forbindelse med omverdens reaktion på den afsættelse af Zelaya der fandt sted i juni i overenstemmelse med Honduras Grundlov.

Da jeg ikke kan skrive det bedre selv, vil jeg foreslå, at man læser videre på “Zieglers Hjørne“.

1 thought on “Honduras – hvilket kup?

  1. Per N

    Ja Niels Westy, den ekstreme ensidige behandling er meget grotesk, det er som om der er sluppet en virus ud der næsten har ramt det politiske hierarki samtidig, der er dog en kanal i USA der har sent en reporter ned for at dække den ensidige, nemlig pajamas tv.Venligst Per N http://www.pjtv.com/?cmd=library&series-id=All&tag-id=22&from-date=All&to-date=All&include-future=false&sort=date&reverse=true&page=1&library-results-per-page=10&all-text=false&newValue=&video-id=&query-string-library=honduras

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.