At last – fornuftige ord fra den amerikanske regering

Ifølge Reuters har den amerikanske ambassadør i Organisationen for Amerikanske Stater (AOS), Lewis Anselem i dag fordømt ex-præsident Zelayas tilbagevenden til Honduras og betegnet det som  “Uansvarligt og dumt”, og fortsætter – “Zelayas hjemvenden, inden der var opnået en aftale, var uansvarlig og dum. Han burde afstå fra at komme med vilde anklager og holde op med at opføre sig, som om han var stjerne i en gammel film”.

Forhåbentlig er det udtryk for at det er ved at gå op for den amerikanske regering, at Zeleay er, som det brailianske ugeblad skriver det; mentalt ustabil. I de seneste dage er han kommet med den ene vilde anklage efter den anden, der intet har på sig, herunder at han skulle være blevet tortureret.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.