Hvad skete der lige med venstrefløjen?

En gang imellem står der faktisk noget interessant ovre på CEVEA. Formen er for forelæsende til min smag. Men indholdet er der ikke noget ivejen med. Det er både sandt og slående at venstrefløjen reelt i dag både er præget af romantisk anti-modernisme og konservatisme. Ikke så mærkeligt at klimasagen fænger på venstrefløjen. Den er både en ny version af romantikkens skepsis over for fremskridt og modernitet (vækst bringer kloden i fare) og grundlæggende konservativ frygt for eksperimenter med verden/systemet (lad os for alt i verden kæmpe for et uændret globalt klima).

3 thoughts on “Hvad skete der lige med venstrefløjen?

  1. US

    En OT kommentar, men der er ingen oplagte steder at poste den: Spam-kommentarerne er meget generende. Givet deres omfang på nuværende tidspunkt er det ikke realistisk at forvente, at I sletter hver spamkommentar manuelt, men omfanget virker på den anden side også til at være af et omfang som indikerer, at det nuværende site’s anti-spamprogram enten er meget dårligt, eller at I ikke har et.

    WordPress’ Akismet har sparet mig for mere end 20 spamkommentarer pr. post i min blogs levetid, eller på den anden side af 20.000 spamkommentarer. Hvis ikke I får et (bedre) system til at undgå spam, vil debatten igen og igen drukne i uønskede kommentarer. Hvis I ønsker at være punditokrater også på lidt længere sigt, altså magt- og indflydelsesrige politiske kommentatorer, så er I nødt til at gøre noget ved dette problem.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.