Ny blog: “Vores borgerlige regering”

Denne punditokrat og en prominent eks-punditokrat har med hjælp fra en stadigt større samling villige rapportører taget initiativ til denne nye, lille Neben-blog: Vores borgerlige regering, hvor vi–så meget som materialet tillader det–vil foretage lav-litterære, ikke-kombative, faktuelle hyldest-annonceringer af de talrige store og små ideologiske sejre, som det dagligt lykkes for VK-regeringen at hive i land ved hjælp af rygrad, kreativitet og hårdt arbejde. Just the facts, Ma’am–just the facts …

PS. Intereressede læsere, som kunne tænke sig at bidrage og har fattet konceptet, er velkomne til at sende mig en selv-promovering på denne e-mail adresse (kurrild@gmail.com).

4 thoughts on “Ny blog: “Vores borgerlige regering”

 1. Jesper

  Sjov og skræmmende blog I har fået lavet.
  Må jeg spørge, hvad det er, der får jer til at blive boende i Danmark? Det bliver jo kun værre og værre og der findes trods alt mange og bedre steder at flytte hen, når man har en god uddannelse, som mange af jer jo har?

  Svar
 2. Peter Kurrild-Klitgaard Forfatter

  Jesper: “Må jeg spørge, hvad det er, der får jer til at blive boende i Danmark? Det bliver jo kun værre og værre og der findes trods alt mange og bedre steder at flytte hen, når man har en god uddannelse, som mange af jer jo har?”

  Tiebout or not Tiebout?

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.