Glædelig Jul

Efter en enormt travl december måned – vores læsere har nok bemærket, at aktiviteten på bloggen har været lidt begrænset – er vi endelig kommet til juleaften. Vi har haft et godt år på Punditokraterne, også selvom vi gerne ville have blogget mere regelmæssigt, og vil gerne takke de trofaste læsere for kommentarer, kritik og diskussion.

2015 ser ud til at blive et interessant, men næppe særligt liberalt år! Det er først og fremmest valgår, hvilket altid får politikere til at glemme de sidste rester af ideologi og rygrad og foreslå absurde ting. Vi vil selvfølgelig gøre vores til at skyde de værste af slagsens ned! Vi er også parate til både at tage andre aktuelle emner op, og at holde folk informeret om, hvad der foregår på forskningsfronten i public choice og politisk økonomi. Og som altid er vores læsere velkomne til at foreslå emner, hvis der skulle være noget, vi har misset.

Men vigtigst af alt i dag er at ønske jer alle en Glædelig Jul og Godt Nytår.

Redaktionen på Puditokraterne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.