Fattigdommen rasler ned

Vi har gennemlevet nogle årtier, hvor fattigdommen i verden er faldet som aldrig før. Alligevel – eller måske derfor – spredes der historier, som forsøger at give indtryk af det modsatte. Vi skal nok vende tilbage med en kommentar til den seneste fra britiske Oxfam. Her er et udmærket svar fra Institute of Economic Affairs. Her er lidt om, hvordan det går med fattigdommen.

2 thoughts on “Fattigdommen rasler ned

  1. Ramon Harud

    Ja, Oxfams opgørelse er diskutabel. Men det vil alligevel være glædeligt, hvis den lovede kommentar forholder sig til den fortsatte akkumulation af værdier i den absolutte top. For den del af påstanden holder vel? De superrige, som de vist kaldes, bliver rigere. Er det helt uproblematisk? De siger sig selv, at det ikke er en holdbar situation (før eller siden må de løbe tør for de mindre riges penge).

    Svar
  2. Pingback: Bistandsbranchens falske profeter. | Punditokraterne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.