Europæisk Public Choice Society 2015

Tirsdag starter den årlige konference i the European Public Choice Society, som i år afholdes i Groningen. EPCS har de sidste ti år udviklet sig til den internationale topkonference på området og byder også i år på en række spændende papirer. Hele programmet kan læses her. Plenary-oplæggene holdes af James Alt (Harvard) og Marta Reynal-Querol (Pompeu Fabra), mens årets presidential address naturligvis holdes af den afgående præsident, Toke Aidt (Cambridge). Som traditionen byder, er her et lille pluk af de præsentationer, jeg ser særligt frem til:

“The effect of natural disasters on repression”, Katharina Pfaff (Hamburg)

“Terror and Democracy: Evidence from Disaggregated Data”, Krisztina Kis-Katos (Freiburg)

“Do Politicians Award Discretionary Grants to Core Supporters? Evidence from a German State”, Niklas Potrafke (CesIFO)

“Who is Left-wing and Who Just Thinks They Are?”, James Rockey (Leicester)

“Are private saving imbalances within Europe caused by a drop in interest rates or by cultural differences?”, Eelke de Jong (Nijmegen)

“Cheat or Perish? A Theory of Scientific Customs”, Benoit Le Maux (Rennes)

Som altid er der også en del både sjovt og produktivt samvær at se frem til med bl.a. Niclas Berggren, Axel Dreher, Martin Gassebner, Pierre-Guillaume Méon, Therese Nilsson og Martin Rode – navne som punditokraternes faste læsere sikkert kan genkende.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.