Ny Punditokrat: Henrik Christoffersen

Fra tid til anden er der udskiftning i teamet hos Punditokraterne. Ændringen i dag er glædelig, da en virkelig kapacitet har besluttet at slutte sig til os: Henrik Christoffersen. Henrik er uddannet cand. polit. og har været forskningschef på Cepos siden 2008. Fra 1983 til 2008 var han forskningsleder hos det daværende AKF – Anvendt Kommunal Forskning eller tidligere Amternes og Kommunernes Forskningsenhed – og er også ekstern lektor på Københavns Universitet. Der er næppe mange, der ved mere om det kommunale Danmark end Henrik, og han har arbejdet tæt sammen med en række forskere over årene. Henrik er en integreret del af det danske public choice-miljø, og særligt har hans samarbejde med professor Martin Paldam om effektivitetsgevinster ved privatisering og sammenligninger mellem offentligt og privat virke, hvor to studier er publiceret i Public Choice, fået opmærksomhed. Sidst har Henrik bidraget til sidste års bog om et sammenlignende studie af Schweiz og Danmark. Vi er meget glade for at byde Henrik velkommen på holdet.

1 thought on “Ny Punditokrat: Henrik Christoffersen

  1. Uffe

    Fantastisk!

    Jeg læser med glæde Henriks indlæg på sin blog på JP, som er fuld af viden og fornuftige betragtninger 🙂

    Jeg ser med nysgerrighed og spænding frem til at følge med i hans indlæg her.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.