Hannan om frihandel

Det er meget sjældent, at jeg støder på en politiker, der har de tre væsentligste kvaliteter for at være en god politiker: Principper, integritet, og indsigt. Britten Daniel Hannan – som jeg har haft fornøjelsen af at møde en enkelt gang – er en af de få. Den 51-årige Hannan har tidligere siddet i Europaparlamentet og er nu medlem af Storbritanniens Overhus (som Baron Hannan of Kingsclere). Se det korte klip fra Overhuset forleden dag og prøv at sammenligne hvor klare, velfunderede – og morsomme – hans pointer er, men næsten enhver dansk politiker. Hannan taler tydeligt særinteresser og inkompetente kolleger imod med charme og vid. Kan man forestille sig en eneste dansk politiker, der når dette niveau?

3 thoughts on “Hannan om frihandel

  1. Niels Christian Clausen

    Den eneste, der falder mig ind er Henrik Dahl fra LA. Oplyst, erfaren, respektfuld og sammenhængende, uden emotionelle omsvøb.
    Vort Folketing minder mest om et elevråd.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.