Det er ikke pga. nedlukningerne, at vi har stor overdødelighed i Danmark pt.

Det er essensen af min Twitter-tråd her, hvor jeg argumenterer for, at selvom man kan sige meget dårligt om nedlukninger, så er de ikke årsagen til manglende immunitet og deraf følgende stor overdødelighed.

I tråden finder du også nedenstående centrale figur. Pointen her er klar. Hvis den høje dødelighed skyldes manglende immunitet i befolkningen mod influenza, så skulle de det også gælde i vores nabolande og uanset om de lukkede ned eller ej.

Ergo skyldes det ikke nedlukningerne (som vi ved havde en bekseden effekt på udbredelsen af COVID-19), men noget andet. Mit gæt er, at det er fordi, vi alle passede så meget på under pandemien, at influenzaen aldrig rigtig havde de rette betingelser for at sprede sig.

4 thoughts on “Det er ikke pga. nedlukningerne, at vi har stor overdødelighed i Danmark pt.

 1. Svend Spanget

  Mit gæt er, at influenza blev ‘diagnosticeret’ som COVID-19 efter PCR test. Der var selvfølgelig lige så meget influenza, som der altid har været.

  Overdødeligheden falder sammen med udrulning af ‘vacciner’ – sammenhængen er
  klar.
  Disse ‘vacciner’ er giftige og skader dem, der får dem.
  Hjerte og andre organer tager skade og immunsystemet nedbrydes.
  Det bliver desværre meget værre.

  Svar
 2. Steffen Sølling

  Jeg hælder til at det er vaccinerne der giver overdødeligheden. Det baserer jeg på utrolig mange tegn på korruption i sundhedssektoren. Jeg kunne lave en meget lang liste, men vil nøjes med to eksempler, bl.a.:

  I videoen https://www.youtube.com/watch?v=wUrcG-MVoKc afslører en rumænsk Europaparlamentariker reelt at EU-systemet er i lommen på vaccineproducenter. Skatteborgernes penge strømmer ud til vaccineproducenterne som er blevet fritaget for produktansvar, og der er meget ringe transparens omkring hvad EU-systemet har aftalt med vaccineproducenterne. Videoen er nu tilsyneladende censureret af YouTube der er allieret med Big Pharma, men ved hjælp af https://web.archive.org/web/20211101095701/https://www.youtube.com/watch?v=wUrcG-MVoKc kan jeg se at politikeren hedder Cristian Terheș og videoen kan også findes på https://www.facebook.com/watch/?v=898161547570908)

  Hvorfor har mainstream medier ikke fortalt at en af forfatterne til den totalt fake anti-hydroxyklorokin artikel der kortvarigt nåede at være publiceret i The Lancet i maj 2020 havde økonomiske forbindelser til Gilead, producenten af lægemidlet Remdesivir, jf. https://ahrp.org/the-lancet-published-a-fraudulent-study-editor-calls-it-department-of-error/. Den sag afslører korruption i både medicinalbranchen, The Lancet og i massemedierne.

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.