Det ER ikke nemt at være skatteminister (og finde en forklaring der kan passe)

Fra sædvanligvis upålidelig kilde (18.30 TV-avisen dags dato) forlyder det, at DI har beregnet at mængden af kontanter i omløb aldrig har været større – i gennemsnit ligger hver husstand inde med 11.000 kroner i kontanter. DI mener at dette er udtryk for øget sort arbejde. Det afviser skatteministeren, og anfører derimod at den lave rente gør at folk ikke gider sætte pengene i banken……………

Måske skulle en behjertet sjæl fortælle vores skatteminister, at de klassiske pengeteorier ikke opererede med elektroniske bankoverførsler – og jeg går da ikke ud fra at ministre får deres løn udbetalt i kontanter.

Det er sandelig ikke nemt at være skatteminister.

2 thoughts on “Det ER ikke nemt at være skatteminister (og finde en forklaring der kan passe)

  1. Stefan Schou

    Kristian Jensen er bankuddannet!? Unibank i Brande.Hans svarer selvfølgelig sådan, fordi det er svært at konkludere andet, end marginalskatterne er for høje.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.