Ny Alliance vil lukke kasserne og åbne grænserne

Ifølge dagens aviser, bl.a. Nyhedsavisen og 180grader, foreslår NA, at man skal åbne for indvandring, men lukke for de offentlige kasser, således at udlændinge der kommer til Danmark selv må sørge for f.eks. private forsikringer til sygdomsbehandling og ledighedsydelse

Det er selvfølgelig tankevækkende, at hvor 180grader bruger overskriften “Ny Alliance vil lukke kasserne og åbne grænserne” så er Nyhedsavisens overskrift “Syge indvandrere skal selv betale for lægehjælp” – en ikke uvæsentlig forskel.

Som borgerlig liberal burde NAs forslag jo være sød musik i ørerne, men ak, dem finder der vist ikke mange af i folketinget ano 2008, i hvert fald ikke i Venstre, Danmarks selverklærede liberale parti, hvor Karsten Lauritzen, der er formand for Folketingets udvalg for udlændinge- og integrationspolitik udtaler, at “jeg er enig i intentionen. Danmark har brug for arbejdskraft. Men vores velfærdsydelser skal gælde alle i samfundet. Ellers ender vi med at få et A- og et B-hold.”

Naturligvis er Dansk ”nationalt-socialdemokratisk” Folkeparti heller ikke med på ideen, hvilket dog er mere forståeligt givet deres politiske ståsted. Og cirkel-slutningen, som partiets udlændingeordfører Peter Skårup opstiller er da også, at “I den ideelle verden lyder det jo meget smukt, at folk skal have fri indrejse, men at dem, der kommer hertil, ikke skulle have ret til offentlig forsørgelse, er jo helt urealistisk at forestille sig i Danmark,” – tjah hvis der var en vilje, var der nok også en vej.

Der er naturligvis tale om et dybt diskriminerende forslag, spørgsmålet er bare overfor hvem? Jeg går ud fra, at NA mener, at indvandrernes skattebetaling skal afspejle, at de hverken er del af overførselsindkomst-cirkusset eller det offentlige syndhedssystem.

Når Karsten Lauritzen taler om et A- og B hold, er det jo ikke givet, hvem der havner på hvilket. Mit bud er, at det vil være endog meget fordelagtigt at deltage i en ordning hvor man frasiger sig alle krav på offentlige ydelser, og i stedet klarer sig selv.

Og naturligvis er der praktiske problemer, hvad med deres børn? skal de også have det favorable tilbud, eller skal de tvinges ind i den danske model? En mulig løsning ville jo være, at tilbuddet gælder alle der måtte ønske det. Se det ville være ægte borgerlig-liberal politik.

Hørte jeg nogen sige, at så vil kun de der ikke kan klare sig bliver tilbage i systemet??? – tsk tsk, hvad er dog det for en holdning at have til det store flertal af danskere der i meningsmåling efter meningsmåling angiver, at de er vældigt glade for vores velfærdsmodel og da gerne betaler en høj skat for at finansiere denne – men det mener de måske slet ikke?

6 thoughts on “Ny Alliance vil lukke kasserne og åbne grænserne

 1. EH

  Har aldrig rigtig haft fidus til denne uddannelse, kaospilot. Har heller aldrig hørt noget særligt om dette produkts anvendelighed. En fis i en hornlygte blev det vist til. For det er det du er, ikke sandt Niels, kaospilot. Forsøg ikke at bilde mig eller andre ind at du har nogen som helst kvalificeret indsigt i konsekvenserne af en sådan politik. Rent hjernespind. Hvad du måtte have af lyst til af sindsoprivende oplevelser er jer fuldstændig kold overfor. Spring ud fra 10 km´s højde uden faldskærm og forsøg at manurere ned i en høstak. Der skal du nok få spænding for alle pengene. Eller husk at tage din lithiumtablet hver morgen. Hvad angår NA kan man jo ikke være overrasket. De har overtaget Jacob Haugaards rolle som partiet med de morsomme men meget lidt realisable forslag. Indtil videre ser det ud til at denne rolle bliver ledig ved næste valg. Prøv og se om ikke det skulle være noget for dig.

  Svar
 2. falkeøje

  Det lyder forjættende, at alle bare kan komme ind i landet, helt på egen regning.Men tro mig, så snart de er kommet ind, så vil et hylekor bryde løs.De vil bruge alle midler for at få medynk for alt, hvad tænkes kan.Resultatet vil være at de offentlige kasser skal åbnes for disse “stakler”.Det er grov manipulation, vi udsættes for af Ny Alliance.falkeøje

  Svar
 3. Balder

  Ideen er sindsygt og jeg kan fuld tilslutte mig EUs indlæg.Desuden ville der være frit slag for islamister / terrorister der kan forsørges i det påkrævede antal år af rige oliesheikers penge.Jeg troede at Punditokraterne i det mindste var en side der var en smule seriøs, men det her viser tydeligvis noget helt andet. Disse ekstrem liberalister er fuld ud lige så farlige og idiotiske som den yderste venstrefløj.Kan dog ikke forestille mig at nogle af de i kolofonen nævnte medbloggere er glade for den her slags indlæg.

  Svar
 4. Jan

  Jeg synes til gengæld forslaget er utrolig sympatisk…hvordan kan venstre ikke være med på det forslag?Punditokraterne er stadig den bedste blog på nettet. Til gengæld er kommentarerne faldet lidt i niveau…

  Svar
 5. NielsC

  PÅ papiret kan forslaget lyde som en mulighed. Og der er da ingen tvivl om at bestemte grupper vil kunne nyde godt af det. Men systemet vil lægge op til snyd og bedrag i lange baner. I England har man så vidt jeg ved store problemer med at kræve penge ind og håndtere snyd. Og skal man tro et par af de læger jeg kender, så er snyd med cpr beviser m.v. heller ikke ukendt i DK. Det anvendes bl.a. for at hjælpe familie/klan medlemmer uden opholdstilladelse.

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.