Årets modtagere i økonomi er Elinor Ostrom og Oliver E. Williamson

Det er lige godt en forunderlig verden vi lever i – mens BT 13.11 lagde en meget kort nyhed om at modtagerne af årets nobelpris i økonomi var offentliggjort med deres navne og “nicht weider” var wiikipedia allerede opdateret – se

http://en.wikipedia.org/wiki/Elinor_Ostrom

for at læse mere om Elinor Ostrom.

Den anden modtager, Oliver Eaton Williamson kan man læse mere om på

http://en.wikipedia.org/wiki/Oliver_E._Williamson

1 thoughts on “Årets modtagere i økonomi er Elinor Ostrom og Oliver E. Williamson

  1. info

    Wikipedia kan faktisk være utroligt nogle gange, også på decideret breaking news. Få minutter efter det blev kendt at skuespilleren Heath Ledger var død, havde wikipedia et afsnit om hans død med alle tilgængelige data og teorier. På mange måder var det langt finere opsummeret eller uvinklet end nyhedstelegrammerne. Effekten af at tusinder af wikipediabrugere verden over, der læser nyheder og øjeblikkeligt redigerer dem ind i leksikonet, gør det i hvert fald til nettets stærkeste opslagsværk på aktuelle begivenheder.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.