Velkommen til Punditokraterne i farver

Så ser det ud til at vi har fået de fleste servere til at pege på Punditokraternes nye side. Med nyt layout og tre nye kommentatorer er vi klar til at samle tråden op, hvor vi forlod den før efterårsferien.
Selvom nogle af vores læsere måske ville foretrække det på den måde, er der stadig ingen garanti for, at vi internt på bloggen er enige om alt. Vi er hverken et politisk parti eller en ideologisk sekt a la KAP, hvor dissidenter skal bankes på plads. I stedet ser vi frem til frodige diskussioner mellem en gruppe kommentatorer, der deler et borgerligt-liberalt syn på samfundet. Derfor, som Bon Jovi sang en gang 80erne – it’s all the same / only the names have changed. Velkommen til Punditokraternes nye layout.

4 thoughts on “Velkommen til Punditokraterne i farver

 1. Anette Clausen

  Tillykke med den nye side, og velkommen til de nye skribenter, og de gamle der er kommet retur….

  Angående layout/design, så håber jeg der kommer en oversigt over “seneste kommentarer” hvoraf det fremgår hvem der har en kommentar til hvilket indlæg (sådan som de fleste blogs har det)

  At I ikke har et overskueligt emne indeks er til at leve med. Men en oversigt over de seneste kommentarer kunne være rart når man kommer forbi siden i farten.

  Svar
 2. Niels Westy

  @Anette

  Helt enig med dig i at der skal være en oversigt over de seneste kommentarer, og det kommer der også. Vi er bestemt ikke færdige med sidernes layout – eller tilknyttede faciliteter – og er der flere forslag så modtages de gerne.
  mvh

  Svar
 3. Anette Clausen

  Hej Westy

  Jamen så har jeg da lige et ekstra design-forslag.

  Kan de enkelte poster ikke som udgangspunkt være vist i deres helhed, i stedet for at man kun kan læse den første korte del og derefter skal trykke på “more”

  Det er vel også i jeres egen interesse, da dette “more” let betyder at man skøjter henover et indlæg.

  Og jeg kan ikke rigtigt se formålet. For så mange “indlæg” bliver der vel heller ikke på det nye punditokraterne (det er jo ikke en nyhedsavis). Eller såfremt det forsat skal være sådan at man skal klikke sig til at få hele indlægget, så bør der indrettes en overskuelig oversigt i bloggens side over “seneste indlæg” (ligesom jeg ønskede et oversigt over “seneste kommentarer” )

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.