Public Choice Society 2014

I den kommende uge er det tid til den årlige konference i the Public Choice Society. Denne gang ligger konferencen i Charleston, South Carolina, og den tegner til at blive en tand større end de foregående år. Jeg ankommer onsdag og har derfor torsdag eftermiddag sammen med gode kolleger – bl.a. Niclas Berggren, Andreas Bergh, Jerg Gutmann og Hans Pitlik – før konferencen starter torsdag aften.

Som traditionen byder, er her nedenfor et lille udbud af papirer, jeg ser frem til ved konferencen. Hele programmet kan hentes her.

Witch Trials (Jacob Russ og Peter T. Leeson)

The High Cost of Low Quality Infrastructure when Natural Disasters Strike (Monica Escaleras og Charles Register)

Voting with your feet: Personal and Economic Freedom and Migration Patterns (Ryan Yonk og Nicholas J Hilton)

A Test of the Great Unraveling Hypothesis (Roger Congleton og DongWoo Yoo)

Driving Modern Sector Development – Do Exports and Institutions matter? (Rainer Grundmann og Thomas Gries)

Patience and “good” institutions: Predicting Real Interest Rates and Institutional Quality? (Atin Basuchoudhar, John David og Chap Michie)

Helt ubeskedent ser jeg naturligvis også frem til mine egne papirer. Hvis nogen skulle være interesserede, er de:

Legitimacy and the Cost of Government (Niclas Berggren, Christian Bjørnskov og David Lipka)

Political Institutions, Political Change and Growth Accelerations in the Nordic Countries, 1820-2010 (Christian Bjørnskov)

4 thoughts on “Public Choice Society 2014

 1. Carl-Johan Dalgaard

  Jeg ville gerne have hørt dig præsentere dit papir om vækstaccelerationer i Norden til det danske public choice møde, men var desværre forhindret. Efter en meget hurtige “bladren”, herunder et kik i referencerne, er jeg i tvivl om hvordan du identificerer accelerationerne. Er det ved bruge af formelle metoder (som fx i Olken og Jones ReStat papir “Anatomy..”)?

  Svar
 2. Christian Bjørnskov

  Det er helt lignende Hausman, Pritchett og Rodrik.Den eneste forskel er at før anden verdenskrig korrigerer jeg approachen for at international trend-vækst er lavere end efter 1950.

  Svar
 3. Christian Bjørnskov

  Ikke helt, men givet data tror jeg faktisk ikke, man kan gøre det frygteligt meget bedre. Men, som der står på papiret, er det work in progress…

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.