Kontakttallet faldt FØR nedlukningerne. Også i England

Det er resultatet af Wood (2021).

Simon Wood har skrevet en populærvidenskabelig version af studiet, og nedenstående citat er fra denne.

In a peer-reviewed paper now published in Biometrics, I find that, in all three cases, Covid-19 levels were probably falling before lockdown. A separate paper, with colleague Ernst Wit, comes to the same conclusion for the first two lockdowns, by the alternative approach of re-doing Imperial College’s major modelling study of the epidemic in 2020. In light of this, the Imperial College claim that new infections were surging right up until lockdown one — causing about 20,000 avoidable deaths — seems rather questionable.

Jeg har tidligere skrevet, hvordan forskere fandt det samme for Tyskland. Det betyder, at kontakttallet i de to folkerigeste lande i Vesteuropa, faldt FØR politikerne lukkede landene ned. Hvordan mon det ser ud for de næste tre på listen (Frankrig, Italien og Spanien)…

2 thoughts on “Kontakttallet faldt FØR nedlukningerne. Også i England

 1. Peter Krogsten

  Sådan var det jo også i Danmark. Da smittetallet var meget lavt i juli/august med 1 -2 dødsfald om ugen, begyndte man at tale om nødvendigheden af tvungen brug af maske i offentlige transportmidler. Hvornår indrømmer regeringen, epidemiudvalget og sundhedsmyndighederne at ‘vaccinen’ har været en dyr og dundrende fiasko?
  Man vidste det endda fra starten, for 28/1 2021 bevilgede man Århus Universitetshospital 48 mio til at undersøge om den kendte immunitetsperiode på 2-3 måneder efter indsprøjtningen mon ville være længere. Det var dengang vi blev fortalt af Sundhedsministeren at kun de ældre skulle have 1 stik, så var der styr på det.

  Sundhedsministeriet j.nr. 2102552 side 1 nederst. Aktstykke 150 28/1 2021.

  Citat
  · Den langsigtede effekt af vaccinerne kendes ikke
  Længden på den immunitet, vaccinerne giver, eller de potentielle bivirkninger på længere sigt
  kendes ikke på nuværende tidspunkt. Der er pba. af de kliniske forsøg, der er lagt til grund
  for godkendelsen af de godkendte vacciner, alene evidens for, at de indkøbte vacciner giver
  immunitet i to-tre måneder, da det er varigheden af de store kliniske forsøg. Forventningen er,
  at immuniteten gælder i en længere periode, men dette er endnu ikke påvist.”
  Citat slut

  Svar
 2. Allan Frederiksen

  CDC regner i deres modeller med at brugen af masker, kun sænker spredningsraten med 10% [1]. Jeg er igen og igen stødt på påstande om at der er ingen som har kunnet påvise nogen signifikant forskel mellem stater eller counties i USA, hvor de har maske krav og/eller lockdowns og de som ikke har. Ligeledes skulle der heller ikke kunne påvises nogen signifikant forskel på de forskellige mandater rundt om i verdens lande. Det er dog kun anden- og tredjehånds kilder (læger, forskere, politikere og YouTube/Rumble-pundits), uden henvisninger til primærkilder (de kan referere primær kilder, men mangler direkte henvisninger).

  Mattias Desmet nævner i interviewet at det ikke var muligt at hindre spredning under første verdenskrig, selv når man havde lockdowns for soldater på deres baser. Han mener derfor at diverse lockdowns i moderne civile samfund er uden reél effekt, når historieske erfaringer viser at de ikke tidligere har kunnet hjælpe overfor luftbåren spredning.

  [1] Kilden er et interview med Professor Mattias Desmet, Ghent University, Belgien (klinisk psykologi), men jeg har ikke forsøgt af finde bekræftigelse via primær kilde.
  “Mattias Desmet on Our Grave Situation”
  https://www.youtube.com/watch?v=CRo-ieBEw-8

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.