Den Danske Public Choice Workshop 2013

Som traditionen har været de seneste år, afholdes den danske public choice workshop igen i år i januar. 2013-mødet afholdes af Aarhus Universitet, mere specifikt af Martin Paldam og undertegnede på Institut for Økonomi den 18. januar. Workshoppen starter klokken 11 og programmet ser endnu en gang spændende ud. I skrivende stund har de følgende meldt tilbage, at de deltager med en præsentation:

Casper Worm Hansen (Aarhus): “Gender Roles and Agricultural History: The Neolithic Inheritance”

Henrik Christoffersen (Cepos): “The Effect of Introducing Information about the Quality of Education in a Semi-Market with Vouchers for Primary and Lower Secondary Schools in Denmark” (med Karsten Bo Larsen)

Gert Tinggaard Svendsen (Aarhus): “How to Overcome the Collective Action Problem: the Case of Entrepreneurshio and Sustainability Issues at the Local Level” (med Urs Steiner Brandt)

Casper Hunnerup Dahl (Cepos): “Work Ethic and the Welfare State”

Christian Bjørnskov (AU): ”Social Trust Fosters an Ability to Help Those in Need: Jewish Refugees in the Nazi Era”

Martin Paldam (Aarhus): ”An Essay on the Religious Transition: Controversy in the Face of Facts”

Som noget nyt, har vi i år sørget for at der også formelt er adgang for interesserede studerende. Vores erfaring er, at der findes en del studerende på AU, med klar interesse i public choice og politisk økonomi, og vi vil dermed invitere dem indenfor.

Hele herligheden er gratis – der er endda frokost til de akademiske deltagere – og afsluttes af en (selv- eller hjemuniversitetsbetalt) middag for dem, der har lyst. Workshoppen foregår fra klokken 11 den 18. januar i lokale L242 i de gamle Handelshøjskolebygninger på hjørnet af Ringgaden og Viborgvej.

1 thought on “Den Danske Public Choice Workshop 2013

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.